Gogosari Umpluti Cu Varza In Saramura

Dar voi aveti timp destul zilele acestea sa i puneti si voi la murat. Morcovii se spala se curata si de dau pe razatoarea mare apoi se amesteca bine cu varza tocata si astfel umplutura pentru gogosari este gata.

Ardei Umpluti Cu Varza Pentru Iarna Reteta De Muraturi Delicioase In Saramura Savori Urbane Recipe Cooking Recipes Food Health Food

Cu ardei iuti hrean si cimbru acesti ardei cu varza se mureaza grozav in saramura cu putin otet si rezista bine in timp.

Gogosari umpluti cu varza in saramura. Gogosarii umpluti cu varza rosie se mureaza cel mai bine in otet insa exista si retete cu saramura combinata cu otet acestea fiind preferate daca in loc de gogosari se folosesc ardei capia. Sunt usor de preparat si te poti bucura toata iarna de muraturi delicioase. Insa o reteta pe care toata lumea o adora este cea de gogosari umpluti cu varza in otet.

Reteta de ardei cu varza murata la borcan crocanti si gustosi apartine tot mamei mele. Amestecam intr un vas varza rosie si cea alba taiata presaram cu putina sare si amestecam. Se adaugă sarea 15 g 1 kg amestec şi frunzele de ţelină tocate mărunt se păstrează câteva frunze tăiate.

Pentru saramura eu am pus la fiert 1 litru de apa cu 100ml de otet si condimente 1 lingura de sare neiodata 2 frunze se dafin si 1 lingurita de. Se pun capacele si se depoziteaza laloc racoros si ferit de razele soarelui. Ardei gras kapia sau gogosari umpluti cu un amestec de varza morcov telina tare parfumat si care merge de minune langa o friptura cartofi fasole fara mofturi.

Dupa ce ai terminat de gatit acorda ti cateva minute si aranjeaza ti parul ca la salon cu produsele de ingrijire personala de la babyliss. Gogoşarii se spală şi se îndepărtează cotoarele şi toate seminţele. Fie in otet fie in saramura acestea nu lipsesc din nicio camara.

Daca ti a placut reteta noastra gogosari umpluti cu varza pentru iarna nu uita sa i faci un review. Cine nu adora muraturile in zilele de iarna. Borcanele mele cu gogosari murati in saramura fara otet stau acum cuminti in camara asteptand vremea rece.

Ardei umpluti cu varza pentru iarna reteta de muraturi delicioase in saramura. Daca ti a placut reteta noastra gogosari umpluti cu varza nu uita sa i faci un review. Varza se toacă mărunt.

Morcovii şi ţelina se dau pe răzătoare şi se adaugă peste varză. Din gogosarii semi iuti almapaprika se scot semintele si nervurile dupa care se spala si se lasa la scurs. Varza o taiem fideluta cat mai subtire.

Ei bine zic eu ca nu strica sa le puneti alaturi si niste borcanele cu gogosari in saramura simpla. Ardei umpluti cu varza in saramura sau la otet este o reteta plina de savoare parfum si culoare. De asemenea in loc de varza rosie se poate folosi varza alba sau se pot combina cele doua adaugandu se morcov ras pentru mai multa culoare.

Recomandari pentru tine si casa ta. Preparare gogosari umpluti cu varza. Saramura pentru gogosari murati umpluti cu varza.

Borcanul cu gogosari se pune pe ceva metalic sa nu crape si turnam otetul fierbinte peste gogosari. Storcator de fructe si legume b1700 red. Probabil ca deja ati pus cateva borcane cu gogosari dar in otet.

Gogosari Murati Umpluti Cu Varza Reteta Iuli Eu

Ardei Umpluti Cu Varza Murata Lalena Ro

Ardei Umpluţi Cu Varză In Saramură

Ardei Umpluti Cu Varza Pentru Iarna Reteta De Muraturi Delicioase In Saramura Savori Urbane

Ardei Umpluti Cu Varza In Saramura Gustoase Net

Ardei Umpluti Cu Varza In Saramura Bucataresele Vesele

Ardei Umpluti Cu Varza Pentru Iarna Reteta De Muraturi Delicioase In Saramura Savori Urbane

Ardei Umpluti Cu Varza Si Morcov Pentru Iarna Reteta Ungureasca

Ardei Umpluti Cu Varza Reteta Pentru Iarna Ca La Bunica Acasa


You have just read the article entitled Gogosari Umpluti Cu Varza In Saramura. You can also bookmark this page with the URL : https://malayandac.blogspot.com/2021/04/gogosari-umpluti-cu-varza-in-saramura.html

Belum ada Komentar untuk "Gogosari Umpluti Cu Varza In Saramura"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel