Etajera Cu Roti Pentru Spatii Inguste

Rafturilor au 9 2 cm etajera are roti si poate fi deplasata usor prin tragerea acesteia. Etajera are 4 rafturi cu o capacitate maxima de incarcare de 5 kg raft fiind.

Etajera Cu Roti Metaltex 4 Rafturi Model Fino 4 58x16x95 Cm Metal Plastifiat Emag Ro

Folosind aceasta etajera ingusta cu roti nu va mai trebui inchideti si sa deschideti dulapurile pentru a cauta sticla cu ulei punga cu zahar sau faina etc.

Etajera cu roti pentru spatii inguste. Etajera are 4 rafturi cu o capacitate maxima de incarcare de 5 kg raft fiind. Etajera metalica cu roti este ideala pentru depozitarea obiectelor in locurile inguste cum ar fi spatiile nefolosite din baie bucatarie garaj sau camera copiilor. Ai libertatea sa platesti in rate beneficiezi de promotiile zilei deschiderea coletului la livrare easybox retur gratuit in 30 de zile si instant money back.

Etajera plastic cu roti pentru spatii inguste la 79 ron. 48 cm x 11 cm x 9 cm. Dimensiunile sale sunt ideale pentru pozitionarea etajerei in nisele existente din casa.

Aceasta etajera ingusta cu roti este o piesa de mobiler ideala in baie sau bucatarie fiind conceputa pentru a folosi spatiile inguste si pentru a obtine mai mult loc pentru depozitare. Etajera cu roti pentru spatii inguste 4 rafturi. Etajera ingusta cu roti si 3 rafturi potrivita pentru organizare in bucatarie sau baie.

Etajera plastic cu roti pentru spatii inguste este o etajera de depozitare din plastic cu 3 rafturi inguste albe si cu rotile negre. Inaltime 67 x latime 50 x lungime 20 cm. Inaltime 71 cm x adancime 54 cm x grosime 12 cm.

Rafturilor au 9 2 cm etajera are roti si poate fi deplasata usor prin tragerea acesteia. Aceasta etajera cu roti este ideala pentru spatii inguste din bucatarie sau. Afla detalii despre etajera plastic cu roti pentru spatii inguste si vezi parerile celorlalti.

Etajera incape usor in spatiile inguste si ofera spatiu suficient pe cele 3 rafturi rotile etajerei permit deplasarea acestea cu usurinta atunci cand doriti sa aveti acces la continutul acesteia. Rafturilor au 9 2 cm etajera are roti si poate fi deplasata usor prin tragerea acesteia. Daca spatiul din bucatarie sau baie este insuficient folositi spatiile inguste ramase libere si saftel veti obtine un spatiu mai aerisit in jurul dvs.

Este confectionata din metal vopsit iar rotile cu pivot rotativ asigura usurinta deplasarii acesteia. Etajera are 4 rafturi cu o capacitate maxima de incarcare de 5 kg raft fiind. Aceasta etajera cu roti este ideala pentru spatii inguste din bucatarie sau.

Reduceri promotii oferte speciale la gadget pe shopmania. Aceasta etajera cu roti este ideala pentru spatii inguste din bucatarie sau. Cumpara etajera cu roti metaltex 4 rafturi model ascona 41x23x84cm de la emag.

In interior dimensiuni cos.

Etajera Mobila 3 Rafturi Alba 58x16x72 Cm Arly Ro

Suport Raft Modular Din Plastic Cu 3 Nivele Pe Roti Pentru Spatii Inguste Cel Mai Complex Magazin De Produse Auto Autolux

Suport Raft Modular Din Plastic Cu 3 Nivele Pe Roti Pentru Spatii Inguste Cel Mai Complex Magazin De Produse Auto Autolux

Etajera Plastic Cu Roti Pentru Spatii Inguste

Etajera Ingusta Cu 3 Rafturi Si Roti

8 Mica Etajera Pe Roti Pentru Organizarea Bailor De Mici Dimensiuni Casadex Ro

Castigati Spatiu De Depozitare Etajera Cu 3 Rafturi Pe Arhivat

Etajera Ingusta Cu 3 Rafturi Si Roti

Etajera Ingusta Cu Roti


You have just read the article entitled Etajera Cu Roti Pentru Spatii Inguste. You can also bookmark this page with the URL : https://malayandac.blogspot.com/2021/04/etajera-cu-roti-pentru-spatii-inguste.html

Belum ada Komentar untuk "Etajera Cu Roti Pentru Spatii Inguste"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel