Doamne Nu Uita De Noi

Săracă ţară bogată mult ai trăit supărată doamne ocroteşte i pe români. Doamne ocroteste i pe romani ne or umplut ungurii cruzi.

Cantece Patriotice

Doamne nu uita de noi suntem saraci plini de nevoi doamne ocroteste i pe romani.

Doamne nu uita de noi. Săracă țară bogată mult ai trăit supărată doamne ocrotește i pe români ne o umplut amarul crud plânsul nostru i tot mai surd. Ne or lasat saraci si surzi. Suntem săraci plini de amar plânsu nostru i în zadar doamne ocroteşte i pe români.

Doamne nu uita de noi suntem săraci plini de nevoi doamne ocrotește i pe români suntem săraci plini de amar plânsul nostru i în zadar doamne ocrotește i pe români. Doamne nu uita de noi suntem saraci plini de nevoi doamne ocroteste i pe romani sintem saraci si plini de a amar plinsul nostru e n zadar doamne ocroteste i pe romani sintem saraci plin de a amar ca si buzdu si morar strofa ii. Doamne ocroteşte i pe români şi noi suntem români duration.

Daca ai sti ce bine este langa tine ce bine este cand ma mangai si cand ma ridici si mi dai putere sa merg inainte. Unsubscribe from ioana dinca. De câte ori nu cerem în mod repetat.

Doamne trece timpul si atat de apasat ma simt si lipsit de putere ca nu pot sa lupt si sa ajung la tine. Doamne nu uita de noi suntem saraci vrem euroi. Doamne nu uita de noi.

Doamne nu uita de noi suntem săraci plini de nevoi doamne ocroteşte i pe români. Doamne ocroteste i pe romani e criza doare burtica. Doamne dă mi răbdare dă mi neprihănire dă mi curăția inimii dă mi cuvânt adevărat dar când ni se oferă prilejul de a ne potrivi faptele cu rugăciunea.

Doamne nu uita de noi suntem saraci plini de nevoi doamne ocroteste i pe romani. Doamne ocroteste i pe romani. Mi e dor de tine iisuse mi e dor de tine bunule.

Va prezentam versurile si muzica pentru doamne ocroteste i pe romani a lui sava negrean brudascu. A ne întoarce către dumnezeu cu nădejde chemându l în ajutor nu e încă de ajuns căci sunt multe lucruri în viața noastră care depind de noi înşine. Ne o umplut amaru crud plânsu nostru i tot mai surd.

Doamne nu uita de noi suntem saraci plini de nevoi doamne ocroteste i pe romani suntem saraci si plini de amar plansu nostru i in zadar doamne ocroteste i pe romani suntem saraci si plini de amar plansu nostru i in zadar doamne ocroteste i pe romani saraca tara bogata mult ai trait suparata. Saraca tara bogata mult ai plins tu suparata doamne ocroteste i pe romani transilvania mea sfinta de mult ai fost.

Sava Negrean Brudascu Doamne Ocroteste I Pe Romani Versuri Lyrics Karaoke Youtube

Grindu Ialomita La Mulţi Ani Romania La Mulţi Ani Facebook

2010 Sa Cantam Domnului

Doamne Ocrotește I Pe Romani Karaoke Youtube

Doamne Nu Uita De Noi Youtube

Ion Pribeagu Poezii 6nge5pke01lv

Cantece Patriotice

Doc Desteapta Te Romane Alexandra Nita Academia Edu

Doamne Nu Uita De Noi Versuri


You have just read the article entitled Doamne Nu Uita De Noi. You can also bookmark this page with the URL : https://malayandac.blogspot.com/2021/05/doamne-nu-uita-de-noi.html

Belum ada Komentar untuk "Doamne Nu Uita De Noi"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel