Dovezi Ca Dumnezeu Exista

Daca acceptam ca exista un dumnezeu care ne a creat atunci acest dumnezeu are drept asupra noastra. Tatăl din cer le va da spirit sfânt celor care i l cer.

Trei Dovezi Concrete Că Dumnezeu Există Taine Biblice

Există dovezi ale existenţei lui dumnezeu.

Dovezi ca dumnezeu exista. Celebrul istoricul flavius josephus scrie. Noi nu susţinem această idee că biblia nu poate fi considerată ca sursă de dovezi în sprijinul existenţei lui iisus. Mi s a zis că a dovedi existența lui dumnezeu cu ajutorul bibliei e ca și cum aș dovedi existența lui batman cu ajutorul benzilor desenate.

Degeaba citesti biblia aia ca nu are rost sunt scrise niste basme de niste betigi si fumati ca altfel nu am cum sa ii zic nu sunt eu nu stiu ce om de stiinta dar totusi. Pana acum ceva timp multe stele nu erau vazute nu inseamna ca nu exista nu i asa. In biblie el ne reveleaza ca noi suntem intr o stare de rebeliune impotriva creatorului nostru.

Ideea de baza este urmatoarea. Oamenii nu vor ca dumnezeu să existe. Allah a trimis miracole revelații și mesageri care au adus dovezi clare că el există și mai ales pentru a şti ce ar trebui să facem după înţelegerea şi conştientizarea acestui fapt.

Mai bine iti traiesti viata. Există dovezi istorice ale existenţei lui iisus hristos. In consecinta are dreptul sa stabileasca regulile dupa care sa traim.

Articol de marilyn adamson. Nu vad nici o logica. A existat iisus în realitate.

Oamenii îşi justifică lipsa credinţei în dumnezeu pentru că nu ar fi ştiinţific sau pentru că nu ar exista dovezi. Consider ca nu exista dumnezeu. Această putere de la dumnezeu ne poate îndruma şi întări.

Hai sa fim seriosi cum sa existe dumnezeu sau eu stiu ce divinitati mai sunt. Da noi oamenii avem dovezi că dumnezeu există. 6 dovezi ca dumnezeu exista.

Dumnezeu are putere nelimitată şi doreşte să şi o folosească spre binele nostru. Dovezi ca dumnezeu exista. Acum într un timp exista isus un om înțelept dacă îmi este permis să l numesc om pentru că el a fost un făcător de lucrări minunate un profesor atâtor oameni care au primit adevărul cu plăcere.

Sâmbătă 14 noiembrie 09 at 00 01 17 comentarii. Dovezi ca iisus a existat. Biblia îl prezintă pe dumnezeu ca pe un tată iubitor care vrea să ne ajute.

Nu ma refer aici la formula lui kurt godel desi este si asta o dovada ca dumnezeu exista ci ma refer la purul rationament logic am vazut ca multi adopta varianta nu am vazut nu cred. în mod obişnuit atunci când cineva pune această întrebare persoana în cauză nu prea pune preţ pe dovezile furnizate de biblie. Adevăratul motiv este că odată ce oamenii ar recunoaşte că dumnezeu există ei ar trebui să recunoască şi că există şi o relaţie de responsabilitate faţă de dumnezeu şi în felul acesta că au nevoie de iertare din partea lui dumnezeu romani.

însă batman nu știe viitorul. Vei găsi mai jos 6 motive clare şi sincere a unei foste atee care ne fac să credem că există dumnezeu. Nu vreau sa traiesc in presupuner si credinta.

Există Dumnezeu Cu Adevărat Answers In Genesis

A Demonstrat Ca Dumnezeu Exista Si A Ascuns Dovada 40 De Ani Stirileprotv Ro

Iată Dovada Lui Albert Einstein Că Dumnezeu Există Toată Lumea Trebuie Să Citească Asta Romaniatv Net Mobi

A Demonstrat Ca Dumnezeu Exista Si A Ascuns Dovada 40 De Ani Stirileprotv Ro

Dovezi Ale Existenţei Lui Dumnezeu

Avem Dovezi Că Dumnezeu Există De Unde Să știm Că El Există Cu Adevărat

Dovezi Ale Existentei Lui Dumnezeu Richard Wurmbrand Emag Ro

Dumnezeu Este Imaginar Dovada Nr 11 Observați Că Nu Există Dovezi științifice

Există Dumnezeu Există Dovezi In Sprijinul Existenţei Lui Dumnezeu Neclintit Com


You have just read the article entitled Dovezi Ca Dumnezeu Exista. You can also bookmark this page with the URL : https://malayandac.blogspot.com/2021/05/dovezi-ca-dumnezeu-exista.html

Belum ada Komentar untuk "Dovezi Ca Dumnezeu Exista"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel