Vinovatii Fara Vina Versuri

Cantecele marcate cu au si acorduri. Vreau sa inalt castele de gandire vreau sa fiu lasat sa simt cum cresc nu conteaza cat de lung am parul mai presus e cat si cum gandesc.

Pasărea Colibri Vinovaţii Fără Vină Versuri Youtube

Lume lume sora lume.

Vinovatii fara vina versuri. Vrea sa nalt castele de gandire vreau sa fiu lasat sa simt cum cresc. Versuri pasarea colibri vinovatii fara vina sunt curat la trup curat la suflet vreau sa i inteleg si sa iubesc nu conteaza cat de lung am parul important e cat de mult gandesc. Simt in trup pletosii daci comati firea mea e saltul omenesc nu conteaza cat de lung am parul important e cat si cum gandesc.

Lume lume sora lume. Nu conteaza cat de lung am parul important e cat si cum gandesc. Vinovatii fara vina cer sa se faca lumina.

Hei voi neatenti la. Runa versuri blestem ne imbatam cu apa rece tot asteptand schimbarea ca vinovatii fara vina negand mereu chemarea ma otravesti cu vorbe dulci si e atat de bine esti epitetul runa blestem lyrics. Nu e loc de noi in lumea voastra nu s din noi acei ce ne muncesc si tin cont de cat de lung am parul nu de cum si cat de mult gandesc.

Vinovatii fara vina cer sa se faca lumina. Nu e loc de noi in lumea voastra nu s din noi acei ce ne muncesc si tin cont de cat de lung am parul nu de cum si cat de mult gandesc. Nu conteaza cat de lung am parul important e cat si cum gandesc.

Nu e loc de noi in lumea voastra nu s din noi acei ce ne muncesc si tin cont de cat de lung am parul nu de cum si cat de mult gandesc. Nu e loc de noi in lumea voastra nu s din noi acei ce ne muncesc si tin cont de cat de lung am parul nu de cum si cat de mult gandesc. Vinovatii fara vina cer sa se faca lumina.

Versuri vinovatii fara vina de pasărea colibri. Vrea sa nalt castele de gandire vreau sa fiu lasat sa simt cum cresc. Nu conteaza cat de lung am parul important e cat si cum gandesc.

Vrea sa nalt castele de gandire vreau sa fiu lasat sa simt cum cresc. Nu e loc de noi in lumea voastra nu s din noi acei ce ne muncesc si tin cont de cat de lung am parul nu de cum si cat de mult gandesc. Vinovatii fara vina cer sa se faca lumina.

Sunt curat la trup curat la suflet vreau sa i înteleg si sa iubesc nu conteaza cât de lung. Comentariile membrilor 0 nu exista niciun comentariu trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un comentariu 0 0424 secunde. Vinovatii fara vina cer sa se faca lumina.

Vrea sa nalt castele de gandire vreau sa fiu lasat sa simt cum cresc. Lume lume sora lume. Nu conteaza cat de lung am parul important e cat si cum gandesc.

Pasărea Colibri Vinovaţii Fără Vină Versuri Youtube

Pasarea Colibri Nu Conteaza Cat De Lung Am Parul

Pasarea Colibri Versuri Lyrics

Pasărea Colibri Vinovații Fără Vină

Versuri Si Acorduri Vlr0yqzoovlz

Poezii Despre Vinovatii Fara Vina

Versuri Acorduri

Vinovatii Fara Vina

Pasarea Colibri Vinovatii Fara Vina Youtube


You have just read the article entitled Vinovatii Fara Vina Versuri. You can also bookmark this page with the URL : https://malayandac.blogspot.com/2021/05/vinovatii-fara-vina-versuri.html

Belum ada Komentar untuk "Vinovatii Fara Vina Versuri"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel